Lurt igjen

Dette innlegget ble publisert 4. mai 2009 og innholdet kan være utdatert.

Fortsatt ikke noe føll, men gresset begynner i hvert fall å komme. (Foto: Eva Kindahl)Så sikker som jeg var – men så feil jeg tok. Føllet lar fortsatt vente på seg.

Men det er ikke første gangen jeg blir lurt, slik har det vært hvert år nå.

Siden jeg er litt av et nattemenneske så tar jeg inn Buttan rundt 23-tiden på kvelden. Som regel kommer jeg meg i seng langt etter at klokken har passert midnatt og da sjekker jeg henne alltid en gang til før jeg legger meg. Som regel kommer jeg meg i seng langt etter at klokken har passert midnatt og da sjekker jeg henne altid en gang til før jeg legger meg.

Forskjellen fra vanlige netter er at nå ringer den pokkers vekkerklokken 04.00 på morran. Denne morgenen var jeg nok veldig trøtt for i det jeg tittet på overvåkingskameraet så kunne jeg se et føll som stod og drakk melk av Buttan.

– Åhhh, alt har gått bra, tenkte jeg og la hodet på puten for å fortsette å sove.

Men et eller annet fikk meg allikevel til å våkne til og vips var jeg på bena og gikk ut for å se på det nye føllet. Når jeg kom ut så stod Buttan der med sin store mage og så ut som «vanlig».

Så ble jeg lurt enda en gang – av et overvåkingskamera!

Jeg var ihvertfall litt heldig og fikk hentet bilen min kl. 16 på torsdagen – rett før langhelga startet. Glad var jeg også at det «bare» var en ødelagt slange som hadde forårsaket den store oljelekkasjen.

Her hjemme på Brubakken har det kommet litt gress så nå har jeg åpnet så hestene får gå på et lite vårbeite.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*