Endelig

Dette innlegget ble publisert 5. mai 2009 og innholdet kan være utdatert.

I dag var endelig dagen kommet da mitt lille føll kom til verden.

Som vanlig sjekket jeg Buttan kl. 04, men det var stille og rolig. Etter flere netter med nattevåking begynte jeg å bli rimelig sliten. Men når klokken hadde ringt en times tid i morges våknet jeg til live.

Skal love at jeg ikke trodde det var riktig når jeg så et stort bless på overvåkingskameraet. Det var bare å hoppe i tøflene og komme seg ut – og der stod det denne gang et livs levende føll – på beina og nesten tørr.

Jeg kunne raskt konstantere at alt stod bra til og det lille føllet hadde allerede funnet veien til Melkebaren. Deretter måtte jeg selvfølgelig løfte på halen og sjekke om det var hoppe eller hingst. Jeg ble så glad når jeg oppdaget at det var ei hoppe denne gang. Planen er at jeg skal beholde henne sånn at hun kan føre genene til Buttan videre etterhvert.

Når tåka lettet her etter lunsj fikk mor og datter komme seg ut en tur. De var ute noen timer så den lille jenta fikk prøve beina sine. I tillegg er det veldig bra for hoppene og komme seg ut og i bevegelse.

I kveld rundt kl. 19.00 kom morkaken ut og den så riktig fin ut. Hundene synes den er en delikatesse.

Det har vært flere på besøk her så når klokken nærmet seg 21.30 og de igjen hadde vært ute noen timer fikk de komme inn for kvelden. Hva den lille skal hete er foreløpig ikke bestemt.

Jeg gleder meg allerede til i morgen!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*