Elitehingst død

Dette innlegget ble publisert 23. mai 2009 og innholdet kan være utdatert.

Årets sprangbetonte hoppe i 2006.Carano (e. Capitol I/Cor de la Bryere/Fasolt) ble 18 år gammel.

Hingsten hadde kun vært knappe to uker i Belgia da han fikk kolikk og måtte operes for tarmslyng, rapporterer studforlife.com. Operasjonen var vellykket, men likevel døde Carano kort tid etter.

Skimmelen har gjort stor suksess i Dansk Varmblod. Han ble kåret i DV som 3-åring og har gitt flere talentfulle spranghester, men også på dressursiden har Carano vært innflytelsesrik. Deriblant gullmedaljehoppen Cervinia Skovvang fra hans første årgang som utmerket seg i begge disipliner.

I Danmark har han registrert 860 avkom. Senere ble han utnevnt til elitehingst, og deretter årets hingst i Dansk Varmblod i 2004. Carano ligger på 3. plass på listen over indekstallene for 2008, med en samlet sprangindeks på 152.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*