Spennende clinic på Flyinge

Dette innlegget ble publisert 20. mars 2009 og innholdet kan være utdatert.

Avlsclinic på Flyinge (foto: Flyinge).Den 24. mars arrangeres det avlsclinic på Flyinge i Sverige.

Fra klokken 19 til 21 får publikum se hingster, hopper og deres avkom i aldersklassen 1 til 5 år som vil bli løshoppet og ridd i henhold til alder. Flyinges nye avlssjef Karl-Henrik Heimdahl vil gi et innsyn i hvordan man kan tenke når man velger hingst og se på ulike aspekter innenfor avlsarbeidet. Han vil i tillegg også peke på hestenes eksteriørmessige forutsetninger.

Eliterytterne Susanne Gielen (dressur) og Henrik Ankarkrona (sprang) vil gi sitt syn på hvilke egenskaper en moderne sportshest bør, og hvilke forutsetninger de ulike hestene som er til stede har – og hva som er neste steg i deres utdanning.

– Det her er en kveld for den som er avlsinteressert eller helt enkelt interessert i hvor utviklingen av den svenske sportshesten er på vei, og for den som vil se unge hester og deres potensial, sier Karl-Henrik Heimdahl.

Clinicen er åpen for alle. Meld deg på via www.flyinge.se – betal 300 kr ved forhåndspåmelding og 350 ved betaling på stedet. Det vil bli en enkel servering.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*