Nett-TV fra FEI

Dette innlegget ble publisert 24. mars 2009 og innholdet kan være utdatert.

FEI TV (foto: faksimile: FEI TV)Det internasjonale rideforbundet har nettopp lansert sin nye tjeneste. Men ikke alle er like begeistret.

Våre naboer i øst har nemlig gått igjennom avtalevilkårene til rideforbundets nysatsning på nett-tv. FEI har nylig lansert en nett-tv-kanal som skal sende hestesport over internett. Hästmagazinet anbefaler sine brukere om å tenke seg nøye om før man begynner å betale for et slikt abonnement.

Hvorfor kan du lese i sin helhet her. I korte trekk går det ut på at tjenesten er dyr og til tider helt ubrukelig for de hesteinteresserte svenskene. Blant annet var det ikke mulig å se verdenscuphoppingen i den Bosch på søndag fordi FEI har en avtale med SVT. Når det gjelder vilkårene har ikke Hästmagazinet mye positivt å si. Her er noen av deres oppfatninger:

  • Ikke kjøp accesspass med mindre du har sjekket at du faktisk får sett sendingene i landet. FEI forbeholder seg nemlig retten til å blokkere sendingene, selv om du har betalt.
  • Sendingene kan IKKE vises om du bruker Mac. FEI forbeholder seg retten til å endre sine vilkår når som helst og hvor som helst. De forbeholder seg retten til å ha dårlig overføring, bli avbrutt og stenges uten at du får tilbake pengene.
  • Ditt abonnement gjelder kun for én datamaskin.
  • Du får ikke se på sendingene om det er i mot andre abonnenters interesser.
  • Årsabonnementet fornyes automatisk om det ikke sies opp innen fem dager før den nye perioden. Glemmer du dette blir du trukket for beløpet.
  • Om de gir deg virus eller trojanske hester tar de ikke noe ansvar for dette.
  • Du sier automatisk ja til telefonselgere, epostreklame og postreklame fra deres samarbeidspartnere.
  • Havner du i tvist med dem frasier du deg alle rettigheter.
  • Om deres medarbeidere gjør noe galt, været er dårlig, det blir bråk i næringslivet eller Gud inngriper og tjenesten ikke fungerer regnes det som «Force majeure» og de betaler tibake det de synes er passende.

Hästmagazinet trekker også fram det de synes er bra med avtalevilkårene. Du kan si opp årsabonnementet når som helst og en ukjent sum tilbakebetales da innen en måned.

Her er i hvert fall lenken til FEIS webtv-satsning. Se gjerne på vilkårene og kom med tilbakemelding om du har nyttig informasjon om denne tjenesten.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*