De eldre fløyhingstene

Årets sprangbetonte fløyhingst Chellys Z vant også to sprangklasser under Herning.Damsey og Chellys Z best av de eldste i Herning.

Danskene utnevnte også fløyhingster for sprang og dressur blant de eldre hingstene. Allerede torsdag ble det klart at 10 dressurhingster og 9 spranghingster fra fem år og oppover ble kåret. Kåringskommisjonen uttalte at det var sterk kamp om de to fløyplassene i år og at det ikke hadde vært en lett avgjørelse.

Men det var altså Chellys Z som fikk fløyplassen av spranghingstene. Denne 5 år gamle hingsten er etter Chellano Z/Aiglon Rouge/Qredo de Paulstra. Han vant også to sprangklasser over de fire dagene i Herning med Martin Hussman.

På dressursiden var det Damsey som stakk av med fløytittelen. Denne 7 år gamle hingsten ble fløyhingst i Herning også i 2006. Han er etter Dressage Royal/Ritual/Grande og ble vist av Hengststation Jens Meyer.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar