Danskfødte fløyhingster

diamant-de-revelBegge de 4 år gamle fløyhingstene var i år danskfødte.

Mens kåringskommisjonen valgte seg to allerede meritterte tyskavlede fløyhingster blant 3-åringene, var begge 4-åringene danskoppdrettede.

Sprangfløyen ble i år Stall Cajus sin Diamant de Semilly-sønn Diamant de Revel. Den 4 år gamle hingsten er oppdrettet av Carsten Carstensen som i år mottok Elvin Rasmussens vandrepokal for beste danskavlede og ferdigkårede spranghingst.

Beste dressurhingst av 4-åringene ble Blue Hors Rosoff. Årets fløyhingst fulgte dermed i sin far Blue Hors Romanovs fotspor, han var nemlig selv fløyhingst i 2004. Blue Hors Rosoff er en halvblodshingst med Prince Mab xx/Miami springs xx på morssiden.

Avlsledelsen i Dansk Varmblod uttrykte at de var veldig fornøyd med standarden på årets kolleksjon både på sprang og dressursiden.

Blue Hors Rosoff (Foto: Dansk Varmblod)

Be the first to comment

Legg inn en kommentar