Tid for fotografering

Dette innlegget ble publisert 29. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

JJ Rayban poserer for fotografen.

Som seg hør og bør måtte alle hingstene posere for fotografen torsdag kveld.

Mens de unge hingstene løshoppet i hovedarenaen ble det satt opp fotostudio oppe i avridningsteltet. Så ble hingstene kalt inn en etter en for å bli fotografert til hingstekatalogen som de alle håper å ende opp i.

Det er ikke bare lett å ta gode eksteriørbilder, og når fotoobjektene kommer rett fra løshopping gjør ikke det saken lettere. Det var med andre ord bare å smøre seg med tålmodighet mens en ventet på tur. Noen av eierne stilte god forberedt og kunne sågar by sine konkurrenter på et lite glass for å feire innsatsen så langt.

I morgen faller altså dommen. Da kunngjør kåringsnemda sin avgjørelse og vi får vite hvilke hingster som får være med og prege norsk avl i årene fremover.

Følg med her på avlshest.no for alt om kåringen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*