Sørtyske hingstedager

Dette innlegget ble publisert 29. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

(Faksimile: pferdezuchtverbaende.suedpferde.de/)I dag starter hingstekåringen i det Sørtyske Avlshestforbundet.

Fram til og med lørdag blir det altså kåring og auksjon i Munich-Riem. 600 tre- og fireårige hingster har vært til forbesiktigelse, men bare 70 stykker er tatt ut til å være med i finalen. Hingstene får kun kåringsgodkjennelse om de oppfyller de svært høye veterinærkravene, som har ekstra fokus på røntgenundersøkelsen.

Torsdag skal hingstene først vises på hardt underlag, før de senere på dagen skal løshoppes. Fredag er det ny visning av dem før det på kvelden er hingsteshow. Lørdag vil kandidatene bli longert, før resultatene blir kunngjort og det blir premieutdeling. Klokken 14 er det hingsteauksjon.

Mer informasjon om arrangementet og alle de 70 kandidatene finner du på hjemmesiden til Süddeutsche Pferdezuchtverbände.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*