Pidgley selger til PSI

Dette innlegget ble publisert 19. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Ullrich Kasselmann og Paul Schockemohle som står bak Performance Sales International har kjøpt hele 20 hester fra Kilbees Stud Farm.

Kilbees Stud Farm tilhører den britiske forretningsmannen Tony Pidgley. Nå har han solgt 20 av sine hester til Performance Sales International. Over de siste tre årene har milliardæren investert i en mengde kvalitetshester til sin kone Sarah som har konkurrert aktivt i dressur i England og sammen står de bak Team Berkeley.

Paret ansatte i 2007 berider og trener Markus Gribbe som har ridd og konkurrert hingstene. Tony Pidgley har gjennom sitt selskap The Berkeley Group vært en viktig sponsor og støttespiller for British Dressage.

Pidgley har hatt hingster som Rosario, Diamonit, Daddy Cool og Donaugold på stallen. De eide også Trakehner-hingsten Grand Passion. Blant hestene som nå er i PSIs eie er det flere kårede hingster. Ifølge Eurodressage.com skal de mest utdannede av disse hestene selges privat, mens resten blir å se under PSIs auksjon mot slutten av 2009.

Under 2008-auksjonen ble en av de dyreste hestene solgt til norske Tailormade Stallions. For den seks år gamle spranghingsten Lawito etter Landgold/Widolan måtte de ut med hele € 550 000.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*