Løshopping

Dette innlegget ble publisert 30. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Torsdag kveld var det tid for den kanskje mest publikumsvennlige delen av hingstekåringen, nemlig løshoppingen. Alle de tre- og fire år gamle hingstene skulle i ilden, og det var en lettere hektisk stemning blant de mange hingsteeierene bak kulissene.

Men i ringen gikk det meste som det skulle. Et par av de helt unge gangartshingstene trengte litt assistanse for å finne ut av det, mens Ib Kirk og RC Horses Cool Boy like så godt viste sitt sprangpotensial ved å stillestående hoppe elegant over tapen etter å ha forsert hinderne, for deretter å ta seg en ekstra runde i hovedarenaen.

Av de 8 hingstene som ble løshoppet i kveld var det noen av de 4 år gamle gangartshingstene som skapte særlig begeistring blant publikum. Løs Landtino stiller som gangartshest, men viste også at han kan klarere hindre i god stil. Vivelstads Renoir koste seg tydelig tross sin dressuravstamning, og la inn et lite ekstranummer utenfor railen foran dommerne til publikums fornøyelse. Siste hest ut var Tobajo Pik Disney. Selv om han stiller i gangartsklassen viste han tydelig at hans fars spranggener også har gått videre, noe publikum tydeligvis satte pris på.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*