Ingen trippel for Omas Thara

Dette innlegget ble publisert 29. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Litt uventet etter de to klassene tidligere i uken var det Julia Gerhardsen som vant torsdagens juniorklasse etter å ha gjennomført et godt kürprogram.

Etter å ha dominert i de to første konkurransene, måtte Catharina Lorentzen Lund nøye seg med andreplass i onsdagens finalerunde for juniorene.

Norskfødte Omas Thara har vunnet de to foregående klassene med prosentsummer på henholdvis 62.612% og 66,158%. Omas Thara er en 11 år gammel norskvarmblodshoppe etter Lemond/Højvangs Lukas. Men i dagens kür snek det seg inn litt for mange feil til at det holdt til seier.

Catharina Lorentzen Lund og Omas Thara måtte se seg slått onsdag etter to strake seire i juniorklassene. Også Beatrice Fjell ramlet ned én plass i forhold til de foregående klassene. Med hesten Elouie II (e. Diamant) red hun inn til tredjeplass med en poengsum på 67,450%. Vant gjorde Julia Victoria Gerhardsen på Toxic van Riethoven med totalt 70,450 %. Toxic van Riethoven er en 9 år gammel KWPN-vallak.

Dommerne i klassen var Hans Christian Mathiesen (DEN), Maria Colliander (FIN), Kjell Myhre (NOR), Torunn Knævelsrud (NOR) og Pete Holler (GER).

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*