Gode auksjonssummer

Dette innlegget ble publisert 30. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Torsdag ble totalt 11 hester solgt for nærmere 2,7 millioner norske kroner under Walber Unghestauksjon.

To hester utmerket seg særlig, og fikk kjøperne til å vifte ekstra ivrig med budhånden. Allerede på hest nummer to fikk publikum se den 5-årige hoppen Olanda T (e. Orlando/Lancer II) gå for 47 000 EURO. Linda Nedkvitne og Morten Wasmuth ved LN-Hestesportsenter kjøpte den 5 år gamle hoppa Elanda (e. Landor S/Quickfeuer v. koekshoef) for 56 000 euro, som ble auksjonens dyreste.

Dressurhestene var i mindretall denne kvelden. Tre stykker ble auksjonert bort, og høyest pris fikk eierne til den 6-årige vallaken Godthaabs Faustino (e. Florestan/Palermo) – denne gikk for 23.000 EURO.

Prisene varierte fra 10.000 til 56.000 EURO.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*