Expo Talent Sale

Dette innlegget ble publisert 7. desember 2008 og innholdet kan være utdatert.

For sjette gang på rad skal topprytterne Jeroen Dubbeldam og Schröder-brødrene Wim og Gerco arrangere auksjonen Expo Talent Sale i Hengelo.

Tidligere solgte hester på auksjonen har de siste årene har debutert i de aller høyeste klassene. Blant dem finner vi VDL Groep Tomboy med Eric van der Vleuten, P-Pilot med Wout-Jan van der Schans og Shotch med Peter Geerink.

Auksjonen tar plass under det store stevnet Hippisch Hengelo i Holland, hvor blant annet norske Iselin Gjendemsjø gjorde det sterkt på fredag ved å vinne masterklassen. Victoria Gulliksen og Katarina Jahre endte på en delt 2. plass med tre andre ekvipasjer.

Kolleksjonen finner du selvsagt på nettet, med en videopresentasjon av de 21 hestene, som er håndplukket av  arrangørene. Framvisningen av hestene starter kl 15. Selve auksjonen begynner kl 19.30 og vises på Filmloop.tv, og det er også mulig å by på hestene via telefon og internett.

I fjor var gjennomsnittsprisen € 70.142,86, hvor den dyreste hesten gikk for 180.000 EURO. Den dyreste hesten hittil har gått for 210.000 EURO – det var i 2006.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*