Westfaler-kåringen er i gang

Dette innlegget ble publisert 24. november 2008 og innholdet kan være utdatert.

Clipmyhorse.org overfører nok en kåring, denne gangen fra Westfaler-forbundet som pågår 24. – 26. november.

Tirsdag presenteres hestene i løshopping, mens de longeres på onsdag før premiehingstene blir valgt. Samme dag vil det også være en presentasjon av stjernelaget til Westfaler-forbundet, med hingster som 9-årige Cornet Obolensky (e. Clinton/Heartbreaker) som har gjort stor suksess med både Ludger Beerbaum og Marco Kutscher. Hans sønner har allerede vist seg å være av topp klasse, med fløyhingst i 2005 og 2007, vinner i årets Bundeschampionat og et samlet høyt antall kårede hingster på få årganger. En av hans sønner skal også vises, nemlig Cornet’s Stern. I tillegg vil også Monte Bellini, Rock Forever og Lord Loxley vise seg fram. Dagen avsluttes med en auksjon av kårede og ikke-kårede hingster.

Til sammen 95 hingster er påmeldt kåringen, men åtte stykker er allerede ute av dansen. Cornet Obolensky gjør seg bemerket ved å ha med hele 11 sønner til kåring.

Det finnes en samlevideo av enkelte hingster som skal vises – de som ligger der er i denne katalogrekkefølgen: 6, 9, 14, 18, 23, 25, 29, 30, 33, 1, 42, 43, 49, 57, 62, 68, 71, 88, 90, 92, 91 og 94.

Katalogen inneholder fyldig informasjon og kunnskap om alle hingstene som deltar og deres stammer, i tillegg til gode artikler og nyttig bakgrunnsinformasjon. Anbefales for alle avlsinteresserte.

Katalog nummer 23 e. Cornet Obolensky/Lancer III (foto: faksimile www.westfalenpferde.de).

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*