Tysk kåring og auksjoner

Dette innlegget ble publisert 2. november 2008 og innholdet kan være utdatert.

Til helgen er det to store auksjoner i Tyskland. Den ene er i forbindelse med kåringen i Mecklenburgerforbundet, som sendes live på nettet.

Hannoveranerforbundet har hele 114 hester klare for sin novemberauksjon 7.-8. november, og du kan se video av de aller fleste på denne siden.

Til helgen er det også kåring i Mecklenburg Vorpommern. Avlsforbundet er kanskje ikke så kjent for alle, men har en av de aller beste hingstene innenfor sprangavlen. Den 10 år gamle Mecklenburgerhinsten Chacco-Blue (e. Chambertin ue. Contender) plasserte seg som nummer to under Sires of the World på Zangersheide i september. Hingsten er eid av Paul Schockemöhle, og ris av Alois Pollmann-Schwenkhorst.

(Artikkelen fortsetter under videoen.)

Det er også en svært spennende auksjonsliste forbundet har dette året. Hele 72 hester med spennende avstamning har de listet opp, og man kan se video av de de aller fleste. Og ClipMyHorse.org sender også live fra Mecklenburg-kåringen, som foregår fra 6. -8. november.

Lurer du på hva som skjer framover? Sjekk ut kalenderen vår. Det er nå mulig å bestille billetter til de fleste store evenementer i 2009, som verdenscupfinalene i dressur og sprang i Las Vegas, og EM i England.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*