Svensk avlshingst til Schockemöhle

Dette innlegget ble publisert 6. november 2008 og innholdet kan være utdatert.

Den svenske avlshingsten Easy Boy er solgt til Paul Schockemöhle i Tyskland.

6-åringen (e. Quite Easy ue. Cardento) har blitt solgt fra Flyinge til den kjente hingsteholderen for et ukjent beløp. Unghesten skal selges videre på PSI-auksjonen som tar går av stabelen 13. – 14. desember. PSI-auksjonen arrangeres i samarbeid med Schockemöhle og Hof Kasselmann. Fullstendig liste over salgshestene, og med video finner du på hjemmesiden – www.psi-auktion.de.

Easy Boy ble kjøpt opp som føll etter han fikk en svært god plassering ved føllchampionatet i Önnestad. Han forlot Flyinge for en drøy måned siden. Avlssjef Karl-Erik Heimdahl vil av prinsipp ikke opplyse hvor mye hingsten ble solgt for, men sier til Ridsport at det er en forretningshemmelighet. At hingsten skal selges videre, ser Heimdahl på som utelukkende positivt, ettersom det kun er kvalitetshester på auksjonen.

I fjor ble 42 hopper bedekket av Quite Easy-hesten, som også skal være tilgjengelig på Flyinge ved frossensæd.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*