Stor dansk dag i Vechta

Ikke bare ble den danskeide hingsten Fürsten Ball fløyhingst i Oldenburgerkåringen i Vechta, men danske Stutteri Ask sikret seg også årets sprangfløyhingst til rekordhøye 1.1 million euro.

Prisen på den imponerende katalog nr. 66 ble drevet opp av en budkrig mellom Tailormade Horses og Stutteri Ask. Til slutt var det Esben Møller på vegne av Stutteri Ask som stod igjen med det høyeste budet og sikret seg den grå hingsten etter Last Man Standing/Contender/Lorenz. Ifølge Tidningen Ridsport var Esben Møller så fornøyd med det nye tilskuddet til Stutteri Asks hingstekolleksjon at han like godt entret ringen og løp et par æresrunder med den nye investeringen til stor jubel fra publikum.

Årets Fløyhingst ble Fürsten Ball e. Fürst Heinrich/Donnerhall/Classiker. Denne svarte hingsten er eid av danske Lone Bøgh Henriksen. Reservefløy ble katalog nr. 35 e. Sir Donnerhall/Rubin-Royal/In Extenso.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar