CC Royal best av de norske

Under Nordisk Mesterskap i dressur i helgen var det Ellen Birgitte Farbrot og norskfødte CC Royal som red til høyest prosent av de norske deltakerne. For sin kür oppnådde de 67.85 prosent og det holdt til en 6. plass individuelt.

CC Royal er en 14 år gammel vallak etter Paridor og ekvipasjen har representert Norge ved flere store stevner i våre naboland i høst. Blant annet hadde de sin World Cup-debut i Odense i oktober.

Ny Nordisk Mester ble danske Joachim Thomsen og Mikado Engvang e. Mid-West Ibi-Light som red til 74.20 prosent, fulgt av Joan K. Jensen og Albert med 71.80 prosent og med svenske Charlotte Haid-Bondegard og Lonevan som oppnådde 70.10 prosent som nummer tre.

I den individuelle konkurransen var det i alt 14 startende fra Norge, Sverige, Danmark og Finland. Den andre norske ekvipasjen, Gunn Skovholt og Asalon e. Oglio xx, red til 63.80 prosent og endte på 11.plass.

Danmark gikk av med seieren i lagkonkurransen også, fulgt av Sverige og Finland. Det norske laget bestående av Ellen Birgitte/CC Royal, Gunn Skovholt/Absalon og Trude Hestengen/Lope N endte på 4. plass. De kunne ikke helt måle seg med de danske og svenske ekvipasjene, men var ikke så mange poengene bak Finland.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar