Norsk Varmblod til finalen

Dette innlegget ble publisert 15. oktober 2008 og innholdet kan være utdatert.

Når Dansk Rideforbunds Championat 4-årsfinale går av stabelen i morgen ettermiddag er det en norskoppdrettet hest til start. Vallaken Tribiani er etter Solos Landtinus/Michellino og oppdrettet av Anne Solberg. Han ble solgt til Stall-K tidligere i år, for så å bli solgt videre til Blue Hors.

Stall-Ks Thomas Lassen kvalifiserte 4-åringen i Danmark på forsommeren i år. Anna Blomgren ved Blue Hors kvalifiserte han så til finalen ved mellomrunden i Billund i september. Tribiani ble der nr. 4 av nesten 70 startende med karakterene 8.8 for trav, 7.5 for skritt, 9.0 for galopp, 8.8 for ridbarhet og 9.0 i samlet intrykk hvilket gav en samlet sum av 8.62.

I gårsdagens innledende runde gikk han til 8.46, hvilket holdt til en 6. plass. I morgen ettermiddag er det klart for finalen. Der vil han blant annet kjempe mot sine to stallkamerater Blue Hors Zack og Blue Hors Develino, samt Skovens Rafael.

Tribiani ble beste gangartshest og beste spranghest i Norsk Varmblod i 2007. Moren Mille Møgelvang er kåret RDH i Dansk Varmblod og 2. premiert i Norsk Varmblod. Tribiani var hennes første avkom. Hun har senere avlet hoppen Dea Felin etter Blue Hors Don Romantic født i 2006 og hingsten Daidalos etter Stall-K’s Dynamit fra 2007. Begge disse har i likhet med Tribiani gjort det godt ved Norsk Varmblods’ utstillinger.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*