Auksjonstid

Dette innlegget ble publisert 12. oktober 2008 og innholdet kan være utdatert.

Høsten er her og det er tid for auksjoner. De neste par ukene er det ridehestauksjoner i både Sverige, Danmark og Nederland. Så hvis en er ute etter ny hest og har finansene i orden er det mye spennende å by på. Og selv om en ikke er så bemidlet er det jo alltids lov å kikke.

Fredag 17. oktober er det auksjon i Danmark når Danish International Sales går av stabelen. Bilder og video ligger ute på deres hjemmeside.

Allerede dagen etter skal 29 hester og 4 føll under hammeren i Sverige under Swedish Select Horse Sales.

Les også: Auksjonshestene er klare

Lørdag 25. oktober er det så klart for den store Equine Elite auksjonen på Stal Korenbloem i Nederland. I fjor ble Wittinger, en hingst etter Rhodium/ Jet Set, den dyreste hesten her når den gikk for hele 280 000 euro. Hestene som er til salgs i år kan nå sees på auksjonens hjemmeside.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*