Auksjonshestene er klare

Dette innlegget ble publisert 3. oktober 2008 og innholdet kan være utdatert.

Quick Cash / Clown Magi / Bibenbreaker / Grappa MB / Curtis Helldiver / Lea Beau JHS / Swedish Select Horse Sales / SSHS / Avlshest.no(Foto: Faksimile, SSHS.nu) Er du på utkikk etter noen flere hester å fylle opp stallen med? Svenskene har noen å velge blant.

Nå finnes det nemlig bilde og video av alle de 29 auksjonshestene som arrangeres av Swedish Select Horse Sales SSHS på Flyinge den 18. oktober. Auksjonen avholdes i forbindelse med Avelschampionatet.

Om kun få dager blir også føllene som skal delta i auksjonen offentliggjort.

SSHS ble dannet i 2006, og avholdt sin første auksjon på Flyinge samme år. Tanken bak arrangementet er å ha kvalitetsauksjoner på lik linje som auksjonene for unghester i Tyskland, Nederland, Belgia og Frankrike. Bak SSHS står kjente navn som Royne Zetterman, Jens Fredricson, Lisen Bratt Fredricson, Erik Jerneld og Pia Levin.

Den første auksjonen ble en suksess. Med en snittpris på de 2- og 3-årige hestene på hele 165 000 kr, kan den første auksjonen sies å ha blitt en stor suksess. I 2007 ble 21 hester i samme aldersgruppe solgt med en snittpris på 192 000 kroner. Det gjelder kanskje å ta med litt ekstra penger, med andre ord.

(Kilde: Hästmagazinet.com og SSHS)

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*