Har du fått føll i år?

Dette innlegget ble publisert 27. september 2008 og innholdet kan være utdatert.

Føllgalleri / Føll / Avlshest.no

Da håper vi at du har lyst til å sende inn bilder og informasjon om den nye verdensborgeren til oss. I tillegg til et rent fotoalbum til glede og forlystelse, så kan dette være en svært nyttig informasjon og inspirasjon for andre avlsinteresserte.

Vi håper derfor virkelig at dere vil bidra til å gjøre denne siden til Norges største og beste på oversikten over føllene som kommer til verden. Gi oss gjerne også opplysninger dersom føllet er til salgs, slik at vi kan videreformidle det dersom det er ønskelig.

For å finne informasjon om hvordan du sender inn informasjonen vi trenger, går du rett og slett til denne siden.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*