Dansk vinner

Dette innlegget ble publisert 8. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Maria Andersen og Blue Hors Don Romantic-datteren Karina Lihmskov.Det ble dansk seier i trøstefinalen for femåringene i Verden.

Etter å ha vært bare to plasseringer unna direkte kvalifisering til finalen gikk Maria Louise Andersen og hoppen Karina Lihmskov veien om trøstefinalen for å få være med videre.

Hoppen etter Blue Hors Don Romantic/Templewind xx fikk en total på 8,23 av dommerne i trøstefinalen fredag kveld. Dommerne var særlig imponert over travet som ble belønnet med 8,8 og galoppen som fikk 8,5.

Ellers fikk hun 7,9 for skritt, 7,7 for ridbarhet og 8,5 for helhetsinntrykk. Det holdt til en knapp seier over tyske Jan Dirk Gießelmann og hannoveranervallaken Real Dancer som endte på 8,26.

Real Dancer er etter Rubin Royal/De Niro og fikk fredag 8,5 for trav, 7,5 for skritt, 8,8 for galopp, 7,9 for ridbarhet og 8,6 i helhetsinntrykk. Ekvipasjen ble nummer tretten i torsdagens kvalifisering.

Den som forbedret sitt resultat mest var svenske Minna Telde med Hohenstaufen II. Etter en litt skuffende prestasjon på torsdag som kun holdt til en total på 7,52 og 25. plass ble de i går nummer tre.

Den kårede Hohenstein-sønnen fikk 8 for trav, 7,9 for skritt, 8,3 for galopp, 8,2 for ridbarhet og 8,4 for helhetsinntrykk. Det ga en totalkarakter på 8,16 og siste billett til finalen.

Norske Isabel Bache som representerer Tyskland med hannoveranerhingsten Bergerac ble nummer 9 etter å ha fått en totalkarakter på 7,78. Bergerac er etter Belissimo M/De Niro og kåret i Norsk Varmblod.

De tre beste fra trøstefinalen får starte selve finalen lørdag ettermiddag.

Svenske Minna Telde og Hohenstaufen II sikret seg den siste plassen i finalen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*