Ny hingst til norske eiere

Dette innlegget ble publisert 15. desember 2008 og innholdet kan være utdatert.

Nyinnkjøpt avlshingst til nordmannen Trine Stiansen.Under gårsdagens PSI-auksjon i Ankum ble tre hingster solgt for € 550 000 hver (cirka 5,1 millioner NOK). Én av dem ble solgt til norske Tailormade Stallions.

Spranghesten Lawito er en seksårig hingst etter Landgold/Widolan, som er avlsgodkjent i det internasjonale sprangforbundet i Oldenburg (OS). Bak det danskregistrerte selskapet Tailormade Stallions står norske Stiansen Eiendom A/S. Trine Hillmann Stiansen har investert i en rekke topphingster, føll og avlshopper de siste årene.

Hingstene står på Katrinelund på Mors i Danmark, mens unghestene og avlshoppene står på Priess stutteri, hvor Tailormades konsulent og nære samarbeidspartner Per Skjærbæk holder til. Tailormade Stallions sikret seg blant annet den dyreste spranghingsten fra Hannoveranerkåringen i Verden i oktober, en premiehingst e. Cornet Obolensky/Le Vainqueur.

Mens det normalt er Per Skjærbræk som opptrer som salgskonsulent, var det i forbindelse med gårsdagens kjøp Søren Pedersen som assisterte Stiansen Eiendom A/S.

3 Comments

  1. Ja, veldig sjarmerende, Dina. Tror likevel kanskje ikke jeg vil støtte noe hun driver med? Huff…

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*