Nimble solgt

Dette innlegget ble publisert 14. juli 2014 og innholdet kan være utdatert.
Stein Endresen og Nimble (e. Krake Ask/Crelido).
Stein Endresen og Nimble (e. Krake Ask/Crelido).


NBT-vinneren er solgt til verdenseneren på FEI-rankingen, Scott Brash.

Det annonserer Katrinelund.

Det er både med vemod og stolthed at Katrinelund har taget afsked med hingsten Nimble e. Krake Ask/Crelido. Nimble. Hingsten har igennem sin karriere dannet et fantastisk makkerpar med Stein Endresen. Ekvipagen har gået fra sejr til sejr bl.a. Vinder af Championat for 6 års i Falsterbo, 6 års Championatet ved AEG samt 5 års Breeders Trophy i Norge. Nimble har desuden deltaget ved UVM på Zangersheide. Nimble har i 2014 adskillige sejre og placering ved CSI stævner rundt om i Europa.

Ib Kirk udtaler:

Personligt har jeg altid syntes at han var en fantastisk sportshest – hurtig og forsigtigt. Jeg er kun glad for at Stein Endresen så det samme potentiale i hingsten som jeg. Under Stein har Nimble fået alle muligheder for udvikle sig til en hingst af international topkvalitet. Vi er naturligvis stolte over at sælge en dansk hest til en rytter som Scott Brash, hvis moderne ridning forhåbentlig vil danne grundlag for en fortsat stor international karriere. Det er et salg som enhver hingsteholder og avlsforbund vil glæde sig over og forhåbentlig nyde gavn af under dens fortsatte karriere.

Hanne og Richard Nielsen, Spjald skal have en stor tak såvel for at give os muligheden for at erhverve Nimble men så sandelig også for at avle videre på Crelido-hoppen, som allerede har leveret spændende afkom efter Acolino, Cabachon og Sandro’s Adel.

Stein Endresen og Nimble (e. Krake Ask/Crelido).
Stein Endresen og Nimble (e. Krake Ask/Crelido).