Feltrittskarrieren avsluttet

Dette innlegget ble publisert 15. juli 2014 og innholdet kan være utdatert.
Foto: Lillian Strand
Foto: Lillian Strand


Det blir ingen flere feltrittskonkurranser på avlshingsten Sir Cisco.

Det opplyser eier Lillian Strand, som eier hingsten e. Sansisco/Arpeggio med Cato Strand – sammen utgjør de Stutteri ML. Sir Cisco er livstidgodkjent for varmblodsstamboken i Mecklenburg, Mecklenburg PKS 2008 (Pintostamboken), Westfalen, Syd Tyske Forbund, Norsk Pinto, Norsk Sportsponniavl og avlsgodkjent for Barock Pinto (BPS i Holland) – i tillegg til Norsk Varmblod.

I samråd med Inger Cathrine Bugge har Stutteri-ML besluttet at avlshingsten Sir Cisco skal avslutte sin karriere som feltrittshest. Han vil fremover bli konkurrert av Stutteriets datter Thea Strand på sprangbanen. Vi vil takke for et fantastisk samarbeid. Reisen har vært et eventyr. Dessverre fikk han en skade som har gjort at vi velger å bytte sportsgren. Vi håper på at et nytt kapittel i vårt eventyr vil bli skrevet.

Bildet er et minne for livet: Vinner av kvalifiseringen under det tyske Bundeschampionatet 2011, hvor han vant med 9,1 poeng for teknikk, kapasitet og ridbarhet som feltrittshest.  I finalen tok han en flott 6. plass. Vi kan dermed være stolte av at han var en av Tysklands fremste og lovende feltrittshester som 5-åring.