Helt i toppen

Dette innlegget ble publisert 14. februar 2014 og innholdet kan være utdatert.
Cornoba Cocles Z er født med kun et fullt utviklet øye, men fungerer som vanlig og har allerede mange gode resultater.

Tom Vidar L. Gjeldnes tok seieren på den enøyde hoppa Cornoba Cocles Z i 5-årsklassen.

Med 7 i kapasitet, ridbarhet og teknikk var det Tom Vidar Leren Gjeldnes som gikk til topps i dagens andre kvalifisering i 5-årsklassen. I går fikk ekvipasjen tredjeplass, men med ny feilfri runde holdt det i dag til seier for den norskoppdrettede Zangersheide-hoppen e. Cornet Obolensky/Centurion Montfort foran Inger C. Bugge og BB Lord Dolcetto, som fikk 7 – 6,5 – 7. Hingsten etter Lordanos/Contendro I er kåret i Dansk og Norsk Varmblod.

En norskoppdrettet NV-hoppe la beslag på tredjeplassen. Med 7 – 6,5 – 6,5 og null feil i protokollen kunne Merete Røed innkassere bronseplassen på Bulls Carpe Diem (Laurin/Animo). Hoppa er oppdrettet av Bull Sporthorses ved Connie Bull.

dolcettoIMG_2859
BB Lord Dolcetto

I dag, som i går, tok Nina Braaten en overlegen seier på den hollandske vallaken Elle Dorado (e. Quasimodo Z/Careful) i 6-årsklassen. Elle Dorado fikk dagens høyeste karakter – nemlig et 9-tall for kapasitet. Ellers fikk den 7 i ridbarhet og 8,5 i teknikk. Med snitt på 8,2 ble det altså seier. Nina Braaten tok også femteplassen på NV-kårede Clearo (e. Clearway/Landjunker II) som i dag oppnådde 7 – 7 -7.

Søndag er det klart for finaler. Da er det vanlig bedømmelse, og ingen karakterer som gis av dommerne.

Elle Dorado
Elle Dorado