Best – også i år

feltritt-breedersIMG_9378
Heidi Bratlie Larsen og Cabaret G vant 6-årsfinalen i Norsk Breeders Trophy i feltritt.

I fjor vant de 5-årsfinalen, og i sin debut i CNC* på Skedsmo Gård ble de best av de to ekvipasjene som stilte i Norsk Breeders Trophy. KWPN-hingsten er etter Ringo/Baloubet du Rouet lå med sin rytter på en sjetteplass etter dressuren, hvor de fikk 63,34%. Etter ett riv på sprangbanen og ett tidsfeil i terrenget ble de totalt nummer fire i klassen av de atten startende.

 

Anne-Cathrine Sælleg og Special Diamond.
Anne-Cathrine Sælleg og Special Diamond.

Det holdt til seier i NBT-finalen foran Anne-Cathrine Sælleg og hoppa Special Diamond (e. Spender S/Dilligo xx). Sælleg har selv oppdrettet hoppen, og sammen fikk de 61,46 på dressurprøven, fire feil på sprangbanen og 19,6 tidsfeil. Det holdt til niendeplass i CNC*-klassen.

For mer informasjon og flere bilder, se feltritt.com.