Tobajo Pik Disney «Årets Unghest»

Starten på 2013 har virkelig vært god for Tobajo Sporthorses.

Under årets Hestegalla ble norskoppdrettede Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) kåret til Årets Unghest i NRYF. Det fikk den 8-årige kårede NV-hingsten på bakgrunn av suksessåret 2012, hvor han og eier og rytter Trude Hestengen har fått en rekke plasseringer i MA/VB dressurklasser i Danmark og Norge med svært gode resultater.

En strålende fornøyd rytter og eier tok imot prisen med sin forlovede og trener, Lasse Kasparek Frederiksen, og oppdretter Tormod Bakke Johnsen. Trude har ridd og eid hesten siden han var fire år, og synes dette var kjempemorsomt. – Det er den beste hesten jeg har hatt, fortalte hun og røpet at de vanskelige øvelsene til Grand Prix allerede er godt kjente for Tobajo Pik Disney.

Oppdretter Tormod Bakke Johnsen var også svært glad. – Det er en ære å få være oppdretter av en slik hest, forklarte han til konferansier Jessica Almanäs, og la til at dette var «skitkult».

Tormod har ekstra grunn til å være fornøyd. Han solgte nylig en annen Tobajo Picez-sønn til OL-rytter Siril Helljesen, som kunne dra hjem med tre priser fra gallaaftenen, nemlig for «Årets Prestasjon», «Årets Sportshest» og «Årets Hest» med DV-hoppen Dorina (e. Don Schufro).

Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) fortsetter å imponere på konkurransebanen.
Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) fortsetter å imponere på konkurransebanen.

1 Comment on Tobajo Pik Disney «Årets Unghest»

  1. Gratulerer så mye til eier og oppdretter, fantastisk at norsk oppdrett markerer seg så flott. Moro å se at Siril fant Dorina`s etterfølger blant norsk oppdrettede hester. Gratulerer nok en gang, moro å lese om dette.

Legg inn en kommentar