Stigma beste 2-årshoppe

Stigma og eier Hanne Hertzberg, Norge (foto: Ridehesten.com)


Hanne Hertzbergs hoppe ble Årets Dressurbetonte 2-årshoppe i Dansk Varmblod.

Hertzberg kjøpte hoppen Stigma (e. Tailormade Temptation/Sandro Hit/Master) under Eliteskuet i 2010, da hun som føll ble beste dressurbetonte hoppeføll under Eliteskuet i Dansk Varmblod. Oppdretter av Stigma er svenske Lena Nystrøm.

Under årets Eliteskue på Vilhelmsborg fikk hun 9 for type, skritt, trav, galopp og i helhet. Hun endte som Årets Dressurbetonte 2-årshoppe i det danske forbundet.

Stigma – Årets Dressurbetonte 2-årshoppe i Dansk Varmblod (foto: Ridehesten.com).

Stigmas mor, Sigma, har flere føll etter Tailormade Temptation. Foruten Tomahawk som ble solgt på auksjon i Oldenburg for 800.000 euro i 2011 finnes en helsøster – Scientia.  Hun var årets høyest bedømte føll i Sverige i 2011. Årets føll etter Tuchinski fikk premie i Oldenburger Verband og vil bli solgt på Eliteføllauksjonen 5. oktober.

Sigmas søster,  Synovia (e. D-Day),  var Sveriges beste 3-års hoppe og vant «alt». Hun var nr. 2 som 4-åring i championatet og vant siden det svenske Breeders som 5- og 6-åring. Hun deltok også i Unghest-VM som 5-og 6-års og var i finalen som 6-åring. Det finnes et flertalls slektninger som er fremgangsrike i MA og Intermediere.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar