Overbevisende Crelido-døtre

HH Crenova fikk to 9-tall for sin løshopping.


Publikum fikk se god løshopping på 3-årstesten på Stall-K.

HH Crenova (e. Crelido/Celano) oppdrettet og eiet av Hanne Haarbeerg var i finalen på Eliteskuet for 2-årige spranghopper i fjor. I år gikk hun til topps blant de tre 3-årige hestene som hadde møtt til sin 3-årstest i sprang. Den norskoppdrettede hoppen viste overbevisende sprangteknikk og -kapasitet og ble beste 3-årige spranghest med en sprangindeks på 8,6. Skimmelen fikk blant annet 9 i teknikk og taksering, samt 8,5 i kapasitet og 8 i galopp. I Norsk Varmblod er det frivilig for de 3-årige hestene å vise rideprøve, og ingen av deltakerne valgte å benytte seg av dette.

Også en annen Crelido-hoppe oppdrettet av Hanne Haarberg fikk en god sprangindeks, nemlig fjorårets 2-årige spranghoppe i Norsk Varmblod, HH Creluna (ue. Exit to Nowhere). Hun fikk 8 i teknikk og galopp, 8,5 i kapasitet og taksering. Det ga henne en sprangindeks på 8,1.

HH Creluna (e. Crelido/Exit to Nowhere).

Be the first to comment

Legg inn en kommentar