Klare for Eliteskuet

Stall-Ks Zahira e. BH Zack/BH Romanov fikk utstillingens høyeste karakter.


Stall-Ks Zahira.

Seks føll ble vist på utstillingen Region 4 arrangerte på Stall-K lørdag.

Tre sprang- og dressurføll ble vist for dommerne Guri Haarr og Cecilie Wallin. De hadde med seg konsulent Claus Munkedahl fra Danmark. Av de seks føllene fikk fem 1 i helhet og videre deltakelse til Eliteskuet på søndag. Ett av føllene oppnådde 8,5 i helhet, nemlig Stall-Ks Zahira e. BH Zack/BH Romanov, oppdrettet og eies av Stall-K, Charlotte F. Andersen og Anette Hassel. Føllet fikk 8,5 i type og kropp, 8 i ben og skritt, mens hun fikk 9 i trav og 8,5 i galopp.

– Et høystilt langlangt hoppeføll av god type. Pent hode, middels lang hals, lang manke, velformet kryss, gode lår og underlår. Gode ledd og vinkler, godt markerte ledd. Et veivinnende skritt. Traver i oppoverbakke med god skulderfrihet og bæring, galopperer godt i oppoverbakke med god bakbeinsaksjon.

Også Stall-Ks Zorro e. BH Zack/BH Don Schufro og Monteverdi (e. Ampère/Jazz) fikk 8 i helhet og ble kvalifisert til Eliteskuet.

Vestengas Lolita (e. Cabachon).

 

Asaks Dior (e. Diarado/Laurin).

Av sprangføllene var det Asaks Dior (e. Diarado/Laurin) og Vestengas Lolita (e. Cabachon) som oppnådde 8 i helhet. Asaks Dior er oppdrettet og eies av Asak Hestesenter, mens Vestengas Lolita er oppdrettet og eies av Pernille Aronsen.

Asaks Dior fikk 8 i type og kropp, 7 i ben, 7,5 i skritt, trav og galopp, mens Vestengas Lolita fikk 8 i type, 7,5 i kropp, 8 i ben og skritt, 7 i trav og 7,5 i galopp.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar