Seier til JJ Dolce Gabbana

Dette innlegget ble publisert 9. august 2012 og innholdet kan være utdatert.
Maik Kohlschmidt og JJ Dolce Gabbana vant 4-årschampionatet overlegent.


Hoppen vant gangartsklassen for 4-åringer med Maik Kohlschmidt på ryggen.

Med en totalsum på 83,875% ble det altså seier i JJ Horses’ gangartsklasse for 4-åringer på Årnes i dag. I forbindelse med NM i dressur arrangerer JJ Horses unghestchampionater for unge hester.

Dommerne Magnus Ringmark (SE) og Anne Grundvig belønnet hoppen etter Deemster/Riccione med 9 i skritt, 8,2 i trav, 7,8 i galopp, 8,5 i ridbarhet/temperament og 8,8 i kapasitet.JJ Dolce Gabbana er oppdrettet og eies av JJ Horses ved Ole Jørgen Jørgentvedt og Ole Marius Johnson.

I alt femten hester stilte til start i denne klassen på Årnes i dag, og fire ble plassert – av disse var tre norskoppdrettede hester.

Nummer to ble Torunn M. Jordet og Stall-Ks Diarrah B.

Som nummer to kom Torunn Marie Jordet og hollandske Stall-Ks Diarrah B (e. Tuschinski/Gribaldi) – en hoppe som eies av Stall-K ved Cathrine F. Andersen. Hesten fikk 6,7 i skritt, 8,5 i trav, 7,5 i galopp og 8 i ridbarhet/temperament og kapasitet. Det ga en total på 76,75%.

Katinka Zeiner tok tredjeplassen på norskoppdrettede Lundhaugs Zackony, en hingst etter BH Zack/Epson. De fikk 7,3 i skritt, 7 i trav, 8 i galopp, 7,5 i ridbarhet/temperament og 7,7 i kapasitet – noe som ga 74,75%.

Katinka Zeiner red inn til tredjeplass på Lundhaugs Zackony.

Den siste plasseringen gikk til en annen hoppe oppdrettet av JJ Horses. Tailormade Horses eier nå Tailormade JJ Donatella (e. Deemster/Campari M), som for øvrig er mor til JJ Fuji, som vant Føllfestivalen 2011 og ble Årets dressurbetonte hoppeføll i Dansk Varmblod samme år. Hoppen ble vist av Maria Falkner Hansen, og de innkasserte 8 i skritt, 7,3 i trav, 7 i galopp og 7,5 i ridbarhet/temperament og kapasitet. Totalen ble da 74,25%.

Fredag er det klart for finale i 4-årschampionatet for tretten av de femtende startende som oppnådde 65% eller mer i dag.

Tailormade JJ Donnatella tok fjerdeplassen.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*