Suksess i Falsterbo

Dette innlegget ble publisert 13. juli 2012 og innholdet kan være utdatert.
Trude Hestengen og Tobajo PIk Disney tok andreplassen i 7-årschampionatet i Falsterbo Horse Show fredag.


De norske ekvipasjene sørget for fantastiske resultater i 7-årsklassen i dressur under Falsterbo Horse Show.

Under den innledende klassen for de sju år gamle hestene var det Louise Almlund Løkken og Mr. Gold G (e. Milan/Lobster) som åpnet best med en andreplass (69.474%), mens Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) fulgte på plassen etter (69.342). I alt atten ekvipasjer stilte til start i en klasse hvor vinneren het Minna Telde og Isac (e. Hip Hop/Master) (70.702%). Dommere var Bo Jenå, Magnus Ringmark og Wiveca Schenholm.

Begge de norske ekvipasjene kvalifiserte seg dermed til finalen fredag, hvor de ti beste fikk lov til å starte. Her ble det en flott andreplass til Trude og Tobajo Pik Disney med 72,193%. Louise og Mr. Gold G fulgte opp med 70,570% og en tredjeplass. Vant gjorde Minna Telde og Isac med 75,921%.Dommere i finalen var Bo Jenå, Magnus Ringmark og Lars Andersson.

Begge de norske hestene er kårede hingster i Norsk Varmblod. Tobajo Pik Disney er norskoppdrettet ved Tobajo Sporthorses, og har deltatt i Unghest-VM for Norge som både 5- og 6-åring. Mr. Gold G er en danskfødt og er oppdrettet av Gitte L. Andersen. Han eies av sin rytter samt Sture Andersson. Han har blant annet vunnet Norsk Breeders Trophy for 5- og 6-åringer.

Louise Almlund Løkken og Mr. Gold G.

2 Comments

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*