Unghesthelg på Stall-K

Dette innlegget ble publisert 20. mai 2012 og innholdet kan være utdatert.
Er du interessert i Unghest-VM, bør du ta turen til Stall-K i juni.

15. – 17. juni arrangerer Stall-K egen weekend for unghestene i dressur, hvor det blant annet vil være innlagt uttak til Unghest-VM.

I junihelgen inviterer Stall-K, Norsk Varmblod og Majorplassen Ryttersportsklubb i felleskap til ungheststevne på Stall-K.

Her skal det være være unghestaudition og clinic med landslagstrener Thomas D. Larsen og Wim Ernes. Det blir også Stall-Ks 4-årscup, FEI-klasser for 5- og 6-åringer og klasser for 3- og 7-åringene.

Grand Slam
De tre beste 5- og 6-åringene med høyest samlet prosentpoeng fra helgen og kommende Breeders vil vinne en samlet premiepott på kr 20 000 kroner.

Program
Fredag klokken 12.00 vil Wim Ernes og Thomas D. Larsen holde en åpen audition for dressurhester fra 3 til 7 år. De vil gi støtte og innspill til videre arbeid med tanke på hestens alder og utvikling.

Lørdag klokken 10.00 blir det dressurklasse for 3-åringene, hvor hestene skal vise de ulike gangartene og rir to og to. De bedømmes etter samme konsept som 4-åringene i Stall-Ks 4-årscup. Lørdag og søndag arrangeres det FEI-dressurklasser for 5-, 6- og 7-åringer med innlagt uttak for Unghest-VM.

Lørdag vil Ernes og Larsen bedømme dressurhester i alderen 4 – 6 år, hvor det blir påfølgende champagnefest med middag.

For mer informasjon, pris og påmelding, se nettsidene til Norsk Varmblod. Preposisjonene til FEI-klassene vil også bli lagt ut på HPnett.no.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*