Utstilling region 8

Dette innlegget ble publisert 4. oktober 2011 og innholdet kan være utdatert.
Bealicious Charmira (e. Highcruiser/Nactus) (foto: Therese Reinkind).


Den nordligste regionen i Norsk Varmblod arrangerte sin utstilling i slutten av september.

Lørdag 24. september møtte 10 påmeldte hester og tre sportsponnier. Regionen valgte å slå seg sammen med ponniene for å etablere et tettere samarbeid med miljøet. – Vi ønsker jo at ponnirytterne skal velge NV når de går over til hest, forteller Silje Fagertun Kristiansen på vegne av regionen. Dommere under arrangementet var Cecilie Kilde og Guri Haarr, mens Steffen Gulbrandsen var testrytter.

RGS Cenzation e. Ampere/Nactus (foto: privat).


Føll

To føll stilte, begge dressurbetonte – nemlig RGS Cenzation, et hingsteføll e. Ampere/Nactus, oppdrettet og eier Silje Fagertun Kristiansen og hoppeføllet Bones Luzanne e. Thorsøs Ludwig/Leendert oppdrettet av Solveig Steinnes. Vinner for dagen ble RGS Cenzation som fikk 8 på type og skritt, 8,5 i trav og 8 i galopp og i helhet.

SK Angelic Alexandra e. BH Romanov/Plannja Guy (foto: Therese Reinkind).

2-åringer
I klassen var det påmeldt tre stykker – to i sprang og én i dressur. Beste 2-årshoppe ble SK Angelic Alexandra e. BH Romanov/Plannja Guy som fikk 8 på type og skritt og galopp, 7,5 i trav og helhet og klasse II. Hoppen er oppdrettet av Kim Skårn.

3-årstest
Alle hestene avla sine bruksprøver i dressur og løshopping. Hoppen Bealicious Charmira (e. Highcruiser/Nactus) trakk det lengste strået blant 3-åringene. Hun fikk en bruksprøveindeks på 7,9 i dressur og sprang. Med en helhet på 7,5 i eksteriør ble totalsummen på 7,74 og premiering i klasse II. Bealicious Charmira ble også dagens beste hoppe.

4-årstest
Dagens beste norskfødte hoppe ble Ravenna, en hoppe etter BH Romanov/Weltstar, oppdretter og eier Elin Sørensen. Det ble klasse II på hoppen som fikk en bruksprøve i dressur på 7,4 og en helhetskarakter på 7,5.

Ravenna e. BH Romanov/Weltstar (foto: Therese Reinkind).

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*