Plassering til Lady Catalina

Dette innlegget ble publisert 15. oktober 2011 og innholdet kan være utdatert.
Lady Catalina (e. Ladiesdream/Centauer Z).


Ida Johansen loset den norskoppdrettede hoppen inn til plassering i Kubberød Speed under KOHS.

Holsteinerhingsten Cartani har fått ny rytter.

Under lørdagens 140-klasse ble det feilfri runde og en 12. plass på den ti år gamle hoppen etter Ladiesdream/Centauer Z. Hesten er oppdrettet av Merete Rød.

Årets startfelt under Kingsland Oslo Horse Show er det beste hittil, med åtte av de ti beste rytterne fra verdensrankingen representert i Oslo.

Stevnet er også en ypperlig mulighet til å få se flere kjente avlshingster i aksjon. Blant annet rir Marcus Ehning holsteinerhingsten Cartani (e. Carthago Z/Landgraf I)  – en mye brukt hingst i Tyskland som er oppdrettet og eies av Sören von Rönne. Hingsten ris vanligvis av hans kone, danske Charlotte Lund, men siden hun har brukket håndleddet fikk Ehning tilbud om å ri hesten, og han prøvde den hos von Rönne for kun kort tid siden.  Den kombinasjonen fungerer tydeligvis godt, i dag ble det en sjuendeplass i speed-klassen.

Også kjente hingster som Godsend du Revery (e. Quidam de Revel/Grand Veneur), NV-kårede Ulrich Z (Darco/Ramiro Z) og Warrant (Numero Uno/Nimmerdor) – som blant annet er far til årets fløyhingst i KWPN –  var å finne i speed-klassen.

Godsend du Reverdy (e. Quidam de Revel/Grand Veneur) og rytter Thomas Velin.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*