Nye ryttere

Dette innlegget ble publisert 25. oktober 2011 og innholdet kan være utdatert.
Sune Hansen på Romanov under hingstekåringen i Herning i mars.


Blue Hors informerer nå om at Edward Gal skal ri Blue Hors Romanov fremover, mens Lars Petersen får disponere Gredstedsgaards Casmir.

Edward Gal har ridd både Totilas og hans far, Gribaldi til store triumfer på dressurbanen.

Det danske stutteriet og hingstestasjonen meddeler i dag via sin hjemmeside at de to topphestene nå får nye ryttere for at hestene skal oppnå best mulig resultater ved OL i London neste år. Hollandske Edward Gal skal ri Blue Hors Romanov, men stutteriets tidligere berider skal overta Gredstedgaards Casmir.

Edward Gal er en av verdens fremste dressurryttere, og har oppnådd topp resultater de siste femten årene med Lingh, Gribaldi, Sister de Jeu og Moorland Totilas. Han er europmester i kür 2009 og verdensmester i 2010 i Grand Prix Special og kür ved VM i Kentucky.

Gredstedgaards Casmir er nå tilbake etter en lang skadepause. Lars Petersen bor til daglig i Florida og var førsterytter hos Blue Hors fra 1993 til 2002. I den perioden vant han fire danske mesterskap og internasjonale seirer på Uffe Korshøjgaard, Blue Hors Romancier, Blue Hors Don Schufro og Blue Hors Cavan. Sistnevnte ble han nummer to med i verdenscupfinalen i 2001. Han har ridd for Danmark i EM, VM og OL.

Målet er altså at ekvipasjen skal kvalifisere seg til det danske landslaget som skal til OL i London i 2012.

– Vi er utrolig glade for å ha inngått et samarbeid med to av verdens beste ryttere om å ri våre to sterkeste Grand Prix-hester. Vi har alltid hatt som mål å ha hester med til de olympiske leker og vi mener at vi med denne beslutning har skapt de beste forutsetninger for å nå sterke resultater i London neste år, skriver Blue Hors’ direktør, Esben Møller på nettsiden.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*