Sir Cisco nummer seks

Dette innlegget ble publisert 5. september 2011 og innholdet kan være utdatert.
Sir Cisco og Inger Bugge (foto: Photo Rüchel).


Mecklenburger-hingsten endte på en flott sjetteplass i det prestisjefylte Bundeschampionatet.

Sir Cisco og Inger Bugge under Bundeschampionatet (foto: Photo Rüchel).

Hingsten innledet championatet med en strålende kvalifiseringsrunde 2. september hvor Inger Bugge red ham inn til en andreplass av 47 startende med 9,1. Lørdag 3. september var det klart for kvalifisering i dressur, og her endte ekvipasjen med 7,2 – noe som holdt til en 7. plass. Senere på dagen skulle ekvipasjene til pers på sprangbanen. Her fikk Inger Bugge og Sir Cisco en karakter på 8, men ble trukket et halvt poeng for et riv, og 0,1 for overskreden tid. Dette resultatet holdt til en 8. plass.

Søndag var det klart for den store finalen. Eier Lillian Strand forteller at det var en nervepirrende dag, og hvor de hadde et håp og ønske om en plass blant de ti beste. – Han leverte en fin runde, men bar preg av å være veldig sliten og oppnådde ikke like høye karakterer som i kvalifiseringen, forteller Strand. Sir Cisco fikk 8,6, men ble trukket 0,2 for overskreden tid.

– Vi er veldig stolte av hans prestasjon. En suveren 6. plass viser at Sir Cisco er helt oppe i årgangstoppen for de tyske 5-åringene.

Rett etter finalen reiste hingsten til Stutteri Kempe-Hof hvor han skal stå for å lage frossensæd for eksport på verdensbasis – før han igjen blir gjenforent med sin rytter, Inger Bugge.

2 Comments

  1. Gratulerer med meget god innsats og fantastisk resultat!
    Jeg synes det er ekstra gøy siden jeg har ett føll etter denne fine hingst 🙂

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pintohingsten Sir Cisco nr. 6 i Bundeschampionatet 2011  | RR Reierstad Ridehest
  2. Pintohingsten Sir Cisco kåret i Norsk Varmblod | RR Reierstad Ridehest

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*