Helnorsk finaleseier

Dette innlegget ble publisert 27. august 2011 og innholdet kan være utdatert.
VINNERE: Silje Ludvigsen og Carotino L (e. Corratus/Cornetto).

Silje Ludvigsen vant Ferds 4-årschampionat i sprang på den norske vallaken Carotino L. 

17 ekvipasjer stilte til start i lørdagens finale på Linnesvollen, og fem av disse gikk feilfri på hinder. I denne finalen var det imidlertid ikke nok å ri null, her var det dommerne Lars Rasmussen og Stein Endresen som avgjorde med sine karakterer på kapasitet, ridbarhet og teknikk. Og dommerne brukte skalaen for hva den var verdt.

ANDREPLASS: Lise Wallentinsen og Ulitza OL (e. Ulrich Z/Aston).

Rasmussen og Endresen valgte å dele ut én åtter hver som den høyeste karakteren for dagen, og disse gikk til vinneren for kapasitet. Med et snitt på 15,5 poeng var det klart at Silje Ludvigsen og NV-vallaken Carotino L kunne utropes til vinnere. Carotino L er etter Corratus, med Cornetto som morfar, og er oppdrettet og eies av familien Alsgaard Ludvigsen.

Nummer to ble Lise Wallentinsen på Ulitza OL, en 5-årig danskfødt Zangersheide-hoppe etter Ulrich Z/Aston. Hoppa eies av Ove Hansen og fikk et snitt på 13,3 – noe som altså holdt til en andreplass. Hakk i hæl fulgte igjen Silje Ludvigsen, denne gang på A Lande som oppnådde 13,2 poeng. A Lande er i likhet med vinnerhesten også norskfødt. Vallaken er etter Casir Ask/Aston og er oppdrettet og eies av  Mette Ahlbom fra Porsgrunn.

Ferd-championatet er åpent for 4-årige hester, men hopper som har hatt føll kan starte som 5-åringer ved dokumentasjon.

TREDJEPLASS: Silje Ludvigsen og A Lande (e. Casir Ask/Aston).

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*