Pari-Floranze beste 4-åring

Dette innlegget ble publisert 29. august 2011 og innholdet kan være utdatert.
Pari-Floranze og Jonas Elvebakk.

Lot seg ikke affisere av vinden på Linnesvollen søndag.

Hele 21 4-åringer deltok under finalen i Stall-Ks 4-årscup,  og av disse var det altså den tiltalende Pari-Floranze dommerne Hedvig Hauglin og Tuula Stie valgte som vinner av klassen. RDH-hoppen (e. Firenze/Akinos) som eies av Triumph Dressage ved Lars. G. Lindø og Jonas Elvebakk, samt stutteriet Gravgaard i Danmark, ble belønnet med 79,25 %.

Stall Ks Romantic Hit

De unge håpefulle viste skritt, trav og galopp og ble underveis vurdert i ridbarhet, gangarter, temperament og kapasitet som dressurhest. Til tross for enkelte unghestfakter  lot nær sagt ingen seg påvirke av verken den sterke vinden, eller det faktum at den til stadighet vippet railen inn i banen til tross for iherdige forsøk på snedige løsninger fra banemannskapet.

Kristin Brekke red både oldenburgervallaken Stall-Ks Romantic Hit og NV-hingsten Daidalos i finalen. Disse plasserte seg som nummer to og tre med henholdsvis 76,25 % og 74,75 %. Stall-Ks Romantic Hit (e. Don Romantic) eies av Blue Hors Aps, mens Daidalos (e. Stall-Ks Dynamit/Michellino), som også ble beste norske stambokførte hest, er oppdrettet og eies av Anne Solberg.

Daidalos ble beste norske stambokførte hest

 

Ytterligere tre ekvipasjer ble plassert i klassen:

  • 4.  Cecilie Schilbred/WS Aurater (e. Aurelio/Diamond) – 72,625 %
  • 5.  Nora Øvstedal Knudsen/Hardsyssel Gazelle – 71 %
  • 6.  Mona Mangeth/Solbakkens Commander (e. Aurelio/Chirac) – 70,5 %

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*