Britisk 5-årsseier i Verden

Dette innlegget ble publisert 4. august 2011 og innholdet kan være utdatert.
Unghest-VM i dressur arrangeres på anlegget til Hannoveranerforbundet i Tyskland.

Woodlander Farouche og Michael Eilberg tok en overlegen seier i den innledende klassen for de 5 år gamle hestene under den første dagen av Unghest-VM i dressur. 

Hoppa etter Fürst Heinrich/Dimaggio/Caprimond oppnådde en totalkarakter på 9,28 poeng. Dommerne gir i alt fem karakterer som det så regnes et gjennomsnitt av. Woodlander Farouche er en hannoveranerhoppe registrert hos det britiske hannoveranerforbundet og oppdrettet av Lynne Crowden. Dommerne ga den meget velgående hoppa 9,5 for trav, 9,7 for skritt, 9,3 for galopp, 8,5 for ettergift og 9,5 for generelt inntrykk. Dermed feide den britiske ekvipasjen alle konkurrentene av banen og tok seieren.

Andreplassen tok Damon’s Divene ridd av Helen Langehagenberg med en total på 8,76. Westfalerhoppa er etter Damon Hill/Rubin Royal og oppdrettet av Christian Becks. Ekvipasjen representerer Tyskland. Tredjeplassen delte belgiske Tom Franckx-Goen på KWPN-hingsten IPS Bon Bravour og franske Jessica Michel på hannoveranerhingsten Swing de Hus.De oppnådde begge en totalsum på 8,64. IPS Bon Bravour er etter Painted Black med Cronos på morssiden og eies av IPS Horse Group. Hingsten oppnådde karakterene 8,8 for trav, 9 for skritt, 8,6 for galopp, 7,9 for ettergift og 8,9 for generelt inntrykk. Swing de Hus er etter San Remo/Wonderland.

Sanne Henningsen og Atterupgaard’s Final Kiss stod for beste prestasjon for dagen for Dansk Varmblod. Ekvipasjen endte på en totalsum på 8,62. Atterupgaard’s Final Kiss er en hingst etter French Kiss/Diamond og eies av Munkedal Aps. Dansk Varmblod kunne også glede seg over ytterligere to plasserte hester i dagens klasse. Medaljesankeren fra tidligere år, Andreas Helgstrand, endte på 12. plass med N.O.H.’s Daijoubo etter Daddy Cool/Picandt etter å ha oppnådd karakterene 8,8 for trav, 7,7 for skritt, 8,2 for galopp, 7,6 for ettergift og 8,3 for generelt inntrykk, hvilket ga en total på 8,12. Mens Rikke Dupont på Højersmindes Rolex ble nummer 14. Vallaken etter Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro fikk en total på 7,94.

Beste hollandske ekvipasje ble Emmelie Scholtens og Bretton Woods på sjetteplass med 8,56. Hingsten er etter Johnson/De Niro og er kåret i KWPN, og i forrige uke ble det kjent at tyske Paul Schockemöhle antagelig kjøper Bretton Woods etter årets mesterskap. I dag fikk hingsten 9 for trav, 7,5 for skritt, 9 for galopp og 8,5 for ettergift og helhet. KWPN tok også med seg 8. og 10. plassen med henholdsvis Emmelie Scholtens og Borencio etter Florencio I/Lord Sinclair I og Hans Peter Minderhoud med Bosten etter Johnson/Quattro.

Norsk innslag
Norsk Isabel Bache representerte nok en gang Tyskland, denne gangen med oldenburghingsten Fairytale etter Fidertanz/Quattro. Dommerne ga 7,7 for trav, 7,8 for skritt, 8,3 for galopp og 8 for ettergift og helhet, hvilket ga en total på 7, 94 og delt 14. plass. Dermed blir det trøstefinale for ekvipasjen.

Femåringenes trøstefinale begynner klokken 15.00 og Isabel Bache og Fairytale er første ekvipasje ut. Du kan følge med live fra Verden ved å bruke linken på vår forside.


Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*