9. plass til Isabel

Dette innlegget ble publisert 5. august 2011 og innholdet kan være utdatert.
Isabel Bache (arkivfoto).

Norske Isabel Bache red Fairytale til en 9. plass for Tyskland i trøstefinalen torsdag. 

Oldenburghingsten etter Fidertanz/Quattro fikk en totalsum på 7,88. Dommerne ga 8,3 for trav, 7,5 for skritt, 7,7 for galopp, 7,9 for ettergift og 8 for generelt inntrykk.

Klassen ble vunnet av De Champ OLD, en oldenburghingst som ris av Anja Engelbart. De Champ OLD er etter Daddy Cool/Caprimond og eies av Paul Schockemöhle. Dommerne ga i dag hingsten 9 for trav, 9 for skritt, 9,5 for galopp, 9 for ettergift og 9 for generelt inntrykk. Det ga en total på 9,10 og klar seier i klassen. Dermed er De Champ OLD også klar for finalen søndag.

Fürstenball (e. Fürst Heinrich/Donnerhall).

Det er også den danskeide oldenburghingsten Fürstenball etter å ha oppnådd 8,98 med sin rytter Ines Westendarp. Det holdt til andreplass for Fürst Heinrich-sønnen, hvilket gir adgang til finalen. Dommerne ga blant annet 9,5 for trav og 9,3 for galopp. Tredjeplassen tok TC Beau Deux ridd av Geert Jan Raateland. KWPN-hingsten etter Ravel/Governeur fikk 8,2 for trav, 8 for skritt, 7,8 for galopp, 7,8 for ettergift og 8,4 for generelt inntrykk. Det ga en total på 8,04.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*