JJ RayBan beste 5-års i Falsterbo

Dette innlegget ble publisert 7. juli 2011 og innholdet kan være utdatert.

Den norskkårede hingsten tok seieren i 5-årsfinalen i dag.

Jan Brink red den tidligere norskeide hingsten inn til en knapp seier i Scandinavian Open med 72,716 prosent. JJ RayBan er etter Rascalino/Londonderry og er oppdrettet av Klaus Juergens.

– Vi hadde litt problemer i kvalifiseringen, da han var spent. Men i dag fløt det veldig fint, sa Jan Brink til Tidningen Ridsport etter seieren.

Den norske hingstestasjonen JJ Horses kjøpte den da nykårede premiehingsten høsten 2008 under hannoveranerforbundets auksjon. Etter at hingsten ble bruksprøvevinner i Sverige valgte JJ Horses å stasjonere han i Sverige hos Jan Brink. Knappe to år senere ble JJ RayBan solgt til den svenske investoren Patrik Hannell Holding AB. Hingsten har vært mye brukt av hoppeeiere i både Norge og Sverige de siste årene. Han er kåret i både Norsk, Svensk og Dansk Varmblod.

Det var tett i toppen i Falsterbo i dag, andreplassen tok Anna Svanberg på Tabasco etter Topaasch/Sack med 72,593. Nummer tre ble danske Betina Jaeger Jensen på Romance, en hoppe etter Blue Hors Don Romantic.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*