Nye seire til Swix

Dette innlegget ble publisert 12. juni 2011 og innholdet kan være utdatert.

Swix er kåret i både Norsk Varmblod og Dansk Varmblod.

Swix og Lars Rasmussen fortsetter sin vinnerrekke i 5-årsklassene og denne helgen brøt de 80-prosentsgrensen.

Det var få startende i kvalifiseringsklassene for de unge hestene på Tanum i helgen, men den kårede NV-hingsten Swix satte sesongbeste på norsk jord med 82,6 prosent i søndagens finaleprogram.

Lørdag fikk hingsten etter Sandro Hit/Depardieu 78,6 prosent av dommere Gunn Skovholt og Øivind Ødemotland, hvilket holdt til en klar seier i det innledende programmet. Dermed kan Kristin G. Andresens egenoppdrettede hingst og Lars Rasmussen notere seg hele seks strake seire denne våren.

Lørdag gikk andreplassen til Rasputin III ridd av Anine B. Thorsen med 74,4 prosent. Rasputin III er en DV-vallak etter Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro. Vestmarken’s Donna Zella og Henriette Askim Eriksen klarte også kvalifiseringskravet etter å ha oppnådd en prosent på 68,2. Denne ekvipasjen var i tillegg til Swix den eneste som started søndagens finaleprogram og her ble det 64,6 prosent.

6-åringer
I seksårsklassen var det kun tre som startet lørdag og en søndag. Seieren i det innledende programmet, og den eneste som oppnådde kvalifiseringskravet, ble Heibergs Roma ridd av Caroline Sand Todler med 68 prosent. Heibergs Roma er en NV-hoppe etter Blue Hors Romanov/Zuidhorn. I søndagens finaleprogram startet kun Margrethe Janbu og Højersmindes Rositta. DV-hoppa etter Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro oppnådde 68,2 prosent.

Margrethe Janbu og Højersmindes Rositta under søndagens program.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*