Ment II Be tok seieren

Dette innlegget ble publisert 12. juni 2011 og innholdet kan være utdatert.

 

Eva Kindahl på sin egenoppdrettede Ment II Be (Foto: Hedda Oug)

Med oppdretter Eva Kindahl på ryggen tok Ment II Be seieren i Stall-Ks 4-årscupkvalifiseringen på Atlungstad Gård lørdag.

Tobajo Picez-sønnen som har Bernstein på morssiden fikk 84,375 prosent av dommere Mette Ono Njøten og Torunn Knævelsrud. De ga karakterene 9 for skritt, 8 for trav, 8,5 for galopp, 8 for ridbarhet/temperament og 8,5 for kapasitet. Ment II Be ble beste 3-åring under Norsk Varmblods eliteskue på både sprang- og dressursiden i fjor.

Andreplassen tok JJ Riccolino ridd av Emma Fredrikke Jacobsen med 81,25 prosent. NV-vallaken er etter Riccione/Davignon og har allerede vært ute i to kvalifiseringsklasser. Han er oppdrettet av JJ Horses.

Kvalifisering til finalen i august ble det også på ytterligere fem ekvipasjer. Cecilie Schilbred og WS Aurater tok tredjeplassen med 80,75 prosent, fulgt av Gina Melleby og JJ Salvie etter Sandro Hit/Davignon/Mago xx med 78,625 prosent. Nummer fem ble Alcherie ridd av Inger Cathrine Bugge som oppnådde 75,375 prosent, mens Anne Gunn Lerum og Cassandra Queen tok femteplassen med 70,75 prosent. Siste kvalifiserte ekvipasje ble Mona Edseth og AL Primo Domino med 69,625.

Se video av vinnerrittet under:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*