Stall-K’s Roosenstein seiret

Dette innlegget ble publisert 9. mai 2011 og innholdet kan være utdatert.

Kristin Brekke og Stall-K’s Roosenstein gjorde rent bord i 5-årsklassene på Ellingsrud i helgen.

Kvalifiseringsklassene til årets Breeders er i gang, og på Ellingsrud gikk seieren i både det innledende programmet og finaleprogrammet til Stall-K’s Roosenstein. Hannoveranervallaken er etter Roosevelt/Wolkenstein II og ris av Kristin Brekke. Lørdag ble det 83,2 prosent for ekvipasjen, mens det i søndagens finaleprogram ble 81,6 prosent.

Lørdag gikk andreplassen til Romanesca ridd av Monica Marie Engebretsen med 79,8 prosent, en dansk varmblodshoppe etter Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro. Romanesca ble nummer fire i finalen i Stall-Ks 4-årscup i fjor. Mens søndag var det Madeleine Fastegård og Dayton som ble nummer to i finaleprogrammet med 74,4 prosent. Dayton er etter Hamilton/Zephyr. Lørdag tok Kristin Brekke også tredjeplassen med Stall-K’s Roomy e. Roosevelt/Wittinger med 78,4 prosent.

Direkte kvalifisert
I lørdagens klasse var det i tillegg tre ekvipasjer som klarte det direkte kvalifiseringskravet til finalen på 67 prosent. Mette Ono Njøten og Faunus fikk 72,6 prosen. Faunus er en svensk varmblodsvallak etter Figaro R/Chirlon og ble nummer to i finalen av Stall-Ks 4-årscup i fjor. Celine Pedersen Tyribakken kvalifiserte Stall-K’s Davidoff etter å ha oppnådd 71,4 prosent, og Louise Almlund Løkken fikk samme prosent med Osagers Sørandro etter Leandro/Racot.

I søndagens finaleprogram kom åtte hester til start. Foruten de to plasserte kvalifiserte også Ronja Dahlseng Menelaos H, Siri Merete Andersen JJ Barcelona og Ane Cecilie Westerberg Fandango III. For fulle resultater se linken ovenfor.

Avlshest.no beklager manglende informasjon i artikkelen, men hverken avstamning, oppdretter, avlsforbund eller eier av hestene ble oppgitt fra arrangøren. Gjelder dette din hest så send oss gjerne en e-post så oppdaterer vi saken.

Dayton ridd av Madeleine Fastegård

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. Jeg synes Horse Pro skal oppdateres slik at informasjonen om alder/avstamming/oppdretter/eier automatisk kommer på start/resultatlister.

    Avl og sport skal vel gå hånd i hånd;))

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*