4-årige fløyhingster

Dette innlegget ble publisert 14. mars 2011 og innholdet kan være utdatert.

Heart-Ache BS (e. Heartbeat/Candillo) ble fløyhingst for 4-årsholdet i sprang.

Foruten å kåre fløyhingster i 4-årsholdet, blir også beste danskavlede hingster premiert med gjeve vandrepokaler.

Blant spranghestene ble det også utdelt oppdrettermedaljer. Charlton Sem Ask (e. Cajus) og fjorårets fløyhingst i 3-årsholdet, Heart-Throb BS (e. Heartbeat) fikk bronse, mens premiehingsten Heart-Ache BS – som stod i Norge forrige sesong – fikk sølv.

Mens Stald Cajus mottok Elvin Rasmussens vandrepokal i fjor på vegne av Heartbeat-hingsten Cross My Heart, kunne de i år også beholde den i og med at deres hingst Heart-Ache BS (e. Heartbeat/Candillo) ble kåret til årets beste danskavlede hingst. Ikke uventet ble hingsten også fløy i den 4-årige holdet, og kommisjonen kommenterte at hingsten hadde et maskulint preg, en smidig overlinje og et muskuløst kryss.

Tailormade Rush e. BH Rush Hour/Akinos fikk Aage Ravns vandrerpokal.

– Han hopper kraftfullt og overbevisende med stor kapasitet, og han har utviklet seg positivt siden vi så ham forrige år, sa Karina Christensen. Hingsten har gått tre klasser under arrangementet, og har fått positive tilbakemeldinger fra dommer Bo Kristoffersen, som har kommentert hingstens store kapasitet og ridbarhet.

Blant dressurhingstene var det Tailormade Rush (e. BH Rush Hour/Akinos) som mottok Aage Ravns vandrepokal for beste danskfødte oppdrett. Også denne hingsten stod stasjonert i Norge i fjor. – Bevegelsen er god i skritt og trav, og rommelig og i oppoverbakke i galopp, kommenterte avlslederen. Også Tailormade Rush mottok oppdrettermedalje i bronse.

På fløyen valgte imidlertid kåringskommisjonen å sette hingsten Bøgegårdens Boney M, en hingst etter Belissimo M/Worldly. – Han er særdeles velfungerende i alle tre gangarter, hvor han arbeider med god takt og rommelighet.

Fløyhingst blant de 4-årige dressurhingstene ble Bøgegårdens Boney M (e. Blissimo M/Wordly).

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*