Ulrich Z selges

Dette innlegget ble publisert 13. desember 2010 og innholdet kan være utdatert.

Malin B. Hansen og Ulrich Z i verdenscupen under Kingsland Oslo Horse Show i oktober.

Den kårede hingsten Ulrich Z er lagt ut for salg.

Etter et langt samarbeid mellom Malin B. Hansen og hingsten Ulrich Z skal nå sponsorhesten fra Progressio Brage Finans ved Petter Øygarden være lagt ut for salg. Det rapporterer Varden.

– Ja, det stemmer at Ulrich Z er lagt ut for salg, sier Malin B. Hansen til Varden.

– Det har vært helt fantastisk og jeg er veldig takknemlig for at Petter Øygarden og Progressio Brage Finans har sponset denne hesten, forklarer Malin B. Hansen.

– Han har betydd mye for utviklingen min, og at jeg har hatt Ulrich så lenge er jeg bare takknemlig for, legger hun til.

Malin har også vallaken Cointreau (tidligere kåret hingst i NV, journ. anm.) til disposisjon, men er usikker på hva som vil skje med den.

– Nei, det vet jeg ikke. Det er ikke avklart ennå. Cointreau er en lovende 7-åring. Han kan bli en fin hest, mener Malin.

Nå brukes tiden til å finne sponsorer som kan hjelpe talentet videre.

– Det er ikke enkelt, og spesielt når sprangridning ikke er den mest profilerte idretten i media. Det gjør det hele utfordrende. Det betyr ikke annet enn at jeg må gå ned til «young rider» igjen. Jeg har flere unghester, som etter hvert kan bli veldig gode.

Ulrich Z er en 13 år gammel BWP-hingst etter Darco/Ramiro Z/Nimmerdor som også er kåret i Tyskland, Norge, Sverige, Danmark og Zangersheide.

Han vant det danske 6-års championatet og plasserte seg i VM for unghester i Zangersheide i 2003 og 2004. Han tok sine første internasjonale GP-plasseringer i 2006. I 2008 ble Ulrich kjøpt til Norge og fikk junior (nå ungrytter) Malin Hansen i salen. I sesongen 2009 var de plassert i 3*GP under AEG og var feilfri i finalen under EM for Unge Ryttere. Ekvipasjen var dobbel null i finalen i NM for senior og tok bronse sammenlagt. De har vært på både ung rytter- og seniorlandslaget.

Kilde: Varden.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*